tirsdag 12. oktober 2010

Se volunteer-videoen vaar!

For alle dere som trodde at vi ikke gjorde annet enn aa spise biff og drikke roedvin i Argentina; her kommer videoen som viser hva vi jobbet med som frivillige i Buenos Aires.
Jovisst ble det mye biff og roedvin paa oss ogsaa, men gjennom jobben vaar paa La Casita var vi saa heldige at vi fikk oppleve to sider av denne fantastisk store byen. Vi fikk oppleve storbylivet, og vi fikk oppleve den fattige bydelen Berazategui der La Casita ligger og der vi bodde i 3 uker. Det hele var en utrolig opplevelse!

Vi jobbet for organisasjonen Amartya, blant annet sammen med en ildsjel ved navn Paloma. Det er hun som har hjulpet oss med videoen (som skal vaere en slags inspirasjon til nye frivillige) og det er ogsaa hun som har laget sangen som spilles.

Here you go:

http://www.youtube.com/watch?v=JrOoNlcy-F0

3 kommentarer:

  1. Hei jenter! En flott video. Spennende å få se litt av det dere har vært med på og flott å se at dere har kunnet bidra så mye (selv om ikke alt går som planlagt). En flott innsats av dere på dagsenteret!

    SvarSlett
  2. Hallo! Kjempestilig video. Profft laget! Dere er flikte! Men engelsk tale? Jeg trodde det bare gikk i spansk?

    SvarSlett
  3. Hola! Veldig kjekt å se hva dere har jobbet med i Buenos Aires. Veldig flott video og så fin musikk!! Og ikke minst var det veldig godt å se dere "live" alle tre. Lykke til videre på ferden.
    Klem fra Martemamma

    SvarSlett