tirsdag 5. oktober 2010

Oppdatering fra siste tiden i Buenos Aires!

Vi vil beklage til alle vaare faste lesere for aa vaere paa latsiden bloggmessig. Vi har lovet oss selv at vi skal bli bedre paa denne delen av turen som bare innebaerer kos, ferie og reising!

Sist helg dro vi til Iguazu Falls paa helgetur. Det tok 16 timer med buss, men det gikk i en haandvending med senger, servering og romantiske komedier paa tv. Vi hadde bare et doegn der, men fikk tid til aa se fossene fra baade den argentinske og brasilianske siden. Vi tok en baattur inn i den ene fossen. Da fikk vi virkelig skreket fra oss, og ble i tillegg vaat fra topp til taa. Om kvelden bestillte vi oss en typisk argentinsk asado (grillmat). Vi ventet med aa spoerre kelneren om hva vi hadde spist foer vi var ferdig, og det viste seg at vi hadde konsumert baade nyre og tarm! Kjekt for oss det!

Vi brukte mye av den siste tiden paa "La Casita" til aa planlegge en fieldtrip og lage video om reisen vaar som frivellige. Vi hadde et lotteri i huset med nordmennene der vi bodde i begynnelsen av oppholdet. Vi solgte lodd, hadde bar og fine premier. Det ble en kjempe vellykket kveld og vi samlet inn litt over 2000 norske kroner som gikk direkte til fieldtripen. Den 2. oktober gikk fieldtripen av stabelen med rundt 50 studenter fra kulturstudier, folk fra La Casita og andre volunteers. Vi malte hele huset innvendig og utvendig og plantet blomster. Det var aktiviteter for barna, fotball, gitarspilling, matedrikking og mye kos.

Vi gleder oss til aa se det ferdige reultatet av videoen vi har laget og vise den til dere der hjemme saa dere kan faa en smakebit paa det vi har arbeidet med. Da blir det masse bilder!

Det var utrolig vemodig aa si hadet til alle vi har jobbet med, vertsfamilien og alle andre vi har blitt kjent med i Buenos Aires. Naa er det en ny epoke i turen og vi gleder oss veldig til aa reise og oppleve. Neste stopp er La Paz i Bolivia.

Vi snakkes snart!
Stine

3 kommentarer:

  1. Jippi! Fine jentene. Kos dere utrolig mye i Bolivia! Og forresten: Helt sinnsykt at Stine klarte å spise alle de ekle tingene! Jeg får henne ikke til å spise squash en gang... :P

    KOZ!!

    SvarSlett
  2. Gleder oss til bilder og video, men før den tid gleder vi oss til å høre om nye spennende opplevelser fra Bolivia osv. God tur videre og vel blåst med en flott innsats for dagsenteret!

    SvarSlett
  3. Hei jenter! Kjekt å høre dere er kommet dere frem til La Paz. 3660 moh!! Kan få høydesyke bare av tanken! Håper dere får kost dere og hvilt ut litt etter kjempeinnsats på og for senteret. God tur videre! Gleder oss til neste innlegg!

    SvarSlett