søndag 29. august 2010

Hola amigos!

hei alle venner! det er gaatt en uke siden sist, og mye skjer i denne storbyen som aldri sover. paa onsdag raste det inn med nordmenn i huset vaart. veldig mange hyggelige folk og veldig sosialt, men det gaar ganske mye ut over spansklaeringen vaar. vi har hatt noen timer med vaar private spansklaerer Federico. han er kjempe flink og vi laerer masse. han snakker spansk til oss hele timen og vi begynner aa henge med. vi tar oss naa frem i byen med mye "donde esta?" som betyr hvor er?

de siste dagene har vi vaert rundt i byen paa dagen og natten for aa bli kjent. byen har noen utrolig fine omraader som vi trives godt i. det gaar mye i markeder og kaffe paa utekafeer. utelivet her har noe for enhver smak, og det er alltid noe aa finne paa hele uken. paa fredag var vi blandt annet paa en trommekonsert, vi har ogsaa faatt vrikket litt paa rumpen paa dansegulvet paa byens nattklubber.

alle vet jo at vi alle tre er ganske glad i mat, og det behovet er ikke vanskelig aa dekke med biff som smelter paa tungen. i gaar var vi paa biffrestauranten la cabrera. denne restauranten er saa populaer at vi ventet i 45 minutter for aa komme inn. men det gjorde ingenting da det var champangne og tapas i koen. og den biffen var definetivt verd aa vente paa.

i uken som kommer blir det mye spanskkurs. paa mandag skal vi paa forste besok til dagsenteret der vi skal jobbe. vi er veldig spent, det kommer mer oppdateringer fra den fronten snart.

ellers kan vi jo nevne at vi har skaffet oss billetter til fotballkampen mellom Argentina og Spania i begynnelsen av september. weee!

vi koser oss glogg. husk aa bli bedre aa kommentere paa bloggen alle sammen, det setter vi veldig stor pris paa.

5 kommentarer:

  1. Dere må kose dere gløgg i hjel :D Regner med at når du kommer tilbake stine er du bedre enn meg i spansk sånn du kan hjelpe meg :P neida, bare tuller :D stå på og kos dere som dere aldri har gjort før :D da går tiden fortere og da slipper mamma å lengte så mye etter deg :P vi får ta hun med på litt av hvert slik hennes tid også går fortere :D ps: pappa har bursdag om 4 dager og jeg har bursdag om 2 uker :D regner med at vi får noe amerikans av deg :D savner deg :P big hug from mini siss Ingrid <3

    SvarSlett
  2. Hei snuppa. Høres ut til at dere koser dere masse. Blir spennende å høre hvordan det er på dagsenteret. Ikke mye nytt hjemme. Petter var hjemme på perm i helgen, fåre høre til uken hvor han blir stasjonert. Så er Skjoldvor og jeg begynnt på zumba kurs, så vi får vrikket litt på hoftene vi også. Savner deg masse. Pass på deg. Stor klem fra mamma Eirin.

    SvarSlett
  3. Fotball? Har det klikket for dere der nede? :P Meen, telefon, er det noe dere har tatt stilling til? Flotte bilder jenter. Spesielt det av Stine som ordentlig turist. Heldig med det mor! Kos dere gløgg :D Elzk.

    SvarSlett
  4. Hei Marte!
    Høres ut som dåkker kose dåkker :) Bra!
    Gleda me t vi møtes i BA, blitt flott å ha lommekjente, spansktalende lokalguida, som kan ta oss med på fantastiske biffmiddaga ;)
    Klem fra Ingvild

    SvarSlett